Svi kao jedan: Jutjuberi ujedinjeni protiv laži i prevare, Dule snimio klip o Anđeli i Nađi!

famozajutjuberi

Podsećamo vas da je Lea Stanković prva progovorila o malverzacijama Anđele i Nađe, što su najveće zvezde jutjuba podržale, ali i celu priču potvrdile. O ovome se već dugo priča, ali došlo je vreme da se ispriča istina – samo su neki od ranijih komentara Leinih kolega.

Danas je na čitavu priču pečat stavio i Dušan Srbljak poznatiji kao Dule sa kanala Pcaxe gde je na edukativan način objasnio neke stvari vezane za Anđelu&Nađu. On je svojim videom potvrdio sve Leine reči, ali se i obratio svojoj publici za koju kako kaže, ne želi da vidi kao botove.

“Nećete se pojaviti na BTF zato što niste pozvane. Jedan sam od autora Balkan Tube Festa i užasno me vređa što tako pričate o njemu.” – poručio je Dule Anđeli i Nađi. Takođe dodao je i to da su za većinu nanete štete krivi njihovi roditelji, koji su ih uvukli u sve ovo. I pored svega Dule nije sporio njihov uspeh, već se potrudio da napravi video sa jasnom porukom, koja će probuditi svest mladih osoba, koji u najvećem broju čine publiku domaćeg Jutjuba.

https://youtu.be/fOO6ZMxEkWs

“Neki sjajni mladi ljudi se trude, da drže klince dalje od kiča i šunda koji je plasiran u našim medijima. I onda se pojave bogate klinke gastarbajterke, i reše da kupe subskrajbere.” – reči su jednog od glavnih organizatora Balkan Tube Festa. Već u prvih pola sata, pošto je video objavljen Duleta su podržali Cile, Kovalska, Yasserstain, Ruža Rupić, Dex lik (sa kanala Yasserstain), Kika, John Bane i mnogi drugi.

Pogledajte još:

Pismo Lee Stanković: Ne budite botovi Anđele i Nađe!

I Suarez16 se obratio Anđeli i Nađi: Lea je u pravu, probajte da stvorite nešto bez plaćanja reklama!

Bilja Petrović oštro demantuje Anđelu i Nađu: Balkan Tube Fest nije malverzacija sa decom!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

9 thoughts on “Svi kao jedan: Jutjuberi ujedinjeni protiv laži i prevare, Dule snimio klip o Anđeli i Nađi!

  1. Ma dule je kralj. Toliko sam se ismejalaaaa hahahhahahhahah

  2. Sve živa istina! Svaka čast i Lei i Duletu, ismejala sam se pošteno ahhahhhaaaahha, bravoo Dule care

  3. Dule je kralj !! Za sve što je rekao nije pogrešio…

  4. Onda se pojave bogate klinke, gastrabajkerke
    Dule kralj, upravu su svi

  5. OVAJ DULE JE KRALJ MAJKE MI,NA TAKO ZANIMLJUV NACIN PRIKAZAO JE OVU ZAISTA OZBILJNU TEMU,NAKLON DO PODA,BRAVO KRALJU ! ! !
    A sto se tice ove dve likuse,kazem samo NE DOZVOLITE DA BUDEDE NICIJI ROB,MISLITE SVOJOM GLAOVOM ZA TO VAM I SLUZI,NE DAJTE DA MANIPULISU SA VAMA,NISTE VI MARIONETE U TUDJIM RUKAMA ! ! ! IMAJTE SVOJ STAV I GRADITE GAA ! ! ! NJIH DVE SU SRAMOTA ZA NASU YT KULTURU . . .

Comments are closed.