Da li je Selenino ponašanje prema Demi dokaz da će ovih dana najaviti novi album? Izgleda da je tako!

Već smo pisali o tome da se Selena Gomez krajnje čudno ponaša na Instagramu kao i da nam sve miriše na to da je u pitanju neka poslovna odluka. Ipak, par stvari koje smo primetili zajedno sa vama nam govore ne samo da smo u pravu već i da ona sve ovo radi jer će jako brzo najaviti svoj novi album!

Da podsetimo, Selena je danas prestala da prati skoro 300 ljudi na svom Instagramu a čak je i kako profilnu fotku stavila sliku svoje mame iako nju ne prati već neko vreme i u dosta je lošim odnosima sa njom. Da je ovo poslovni potez govori nam to kako se ona ponaša prema svojoj nekad najboljoj drugarici, Demi Lovato. Sel je prestala da je prati u nedelju ali je i pored toga posetila njen profil i komentarisala sliku sa bazena i to rečima “Vatra”, što je naravno veliki kompliment za nečiji izgled! Sve ovo naravno znači da je Sel očigledno još jako stalo do Demi i da nije prestala da je prati iz ličnih razloga!

Kako onda znamo da se taj poslovni potez verovatno odnosi na Selenin novi album? Naša čitateljka Emilija Ješić nam javlja da je Sel promenila opis na ovoj saroj fotki na Instagramu kao i da je ugasila komentare na starijim slikama što samo pokazuje da je album blizu i da se čitav njen profil sprema za tu promociju!

Pročitajte još  Nikad srećnija: Sel na molbu fandoma upala u školu!

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

7 thoughts on “Da li je Selenino ponašanje prema Demi dokaz da će ovih dana najaviti novi album? Izgleda da je tako!

  1. Nadam se da će izaći uskoro. ☺I da bi sredinom godine mogla na turneju, pa da dođe kod nas. 😍

  2. Verovatno bi trebalo na proleće, što pre to bolje 🙂 Inače jedva čekam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.