Vaše zvezde za utorak, 9. januar 2018. godine

Svoj 29. rođendan danas slavi bugarsko-kanadska glumica, Nina Dobrev.

HRSKP3

Ovan (21.3 – 20.4.)

Položaj nebeskih tela vam govori da jednostavne reči i fraze, kao što je “volim te” donose ono najbolje u vašu vezu. Ustvari, lepa reč upućena vašem partneru mogla bi izazvati početak nekog ozbiljnog razgovora po pitanju vašeg odnosa. Bićete zadovoljni ishodom. Ako upotrebite i svoj šarm dobićete sve što ste uvek želeli.

HRSKP4

Bik (21.4 – 20.5.)

Razgovori sa vašom voljenom osobom imaju danas tendenciju da idu od uzvišenog ka smešnom, ukoliko budete upotrebili previše praznih reči. Pokušajte da budete jasni i konkretni u razgovoru sa voljenim bićem. Zbog pozitivnih varnica koje šalju planete, mogli biste doživeti nešto zaista fantastično.

HRSKP5

Blizanci (21.5. – 20.6.)

Trenutna pozicija planeta će učiniti da neki lep razgovor preraste u tešku diskusiju, jer će vaše reči biti oštrije nego što je to uobičajeno. Verovatno ćete biti iziritirani time što će, iako ste neko ko želi privatnost, vaša tajna procuriti na sve strane. Nemojte stajati, ćutati i puštati druge da vas gaze. Stanite u odbranu vas i vaše veze.

HRSKP6

Rak (21.6. – 20.7.)

Razgovor sa osobom do koje vam je stalo, bi danas mogao postati veoma uzbudljiv. Vaš ljubavni život, bilo da ste trenutno u vezi ili ne, naglo će se poboljšati i postati itekako uzbudljiv. U večernjim časovima zvezde vam donose susret ili poziv od neke osobe koja vam je značila u prošlosti. Verovatno ćete nakon toga biti spokojni i radosni što više niste sa njom.

HRSKP7

Lav (21.7 – 21.8.)

Trenutna pozicija planeta probudiće u vama želju da sedite pored svoje voljene osobe i dajete joj lekcije o ljubavi i životu. Ali to nije baš preporučljivo ukoliko želite da nastavite vašu vezu. Činjenica da vi uvek imate toliko toga da kažete, ubija u vašem partneru i sposobnost, a i želju da se iskaže, što uništava vezu i međusobni odnos.

HRSKP8

Devica (22.8. – 22.9.)

Iako ste navikli da razgovore vodite uvek na isti način, danas biste trebali da promenite nešto i priđete osobi do koje vam je stalo iz druge perspektive. To će vam dati priliku da vas ona upozna u jednom sasvim drugom svetlu. Otvorite svoje srce i pokažite koliko ste ustvari osećajni i nežni.

HRSKP9

Vaga (23.9 – 22.10.)

Zvezde vam danas šalju bure i varnice u razgovor. Zato, ukoliko ste hteli da započenete neku ozbiljnu temu, sačekajte neki drugi dan. Vaše emocije bi mogle biti jače od razuma i tako učiniti da kažete i nešto što ne mislite zaista. Opustite se uz neku lepu muziku ili dobar film. To je najbolje rešenje za ovaj dan.

HRSKP10

Škorpija (23.10. – 22.11.)

Ne dozvolite da ovaj dan prođe bez sastanka sa osobom do koje vam je stalo, bez obzira na to bio to vaš partner ili ne. Zvezde vas ohrabruju da organizujete zajednički odlazak na ručak ili u pozorište. Bilo šta što volite da radite, bitno je samo da budete zajedno. Budite nežni, topli i prijatni. Provedite nezaboravne trenutke.

HRSKP11

Strelac (23.11. – 20.12.)

Danas vas očekuje jedan vrlo zanimljiv razgovor koji će promeniti mnogo toga u vašem ljubavnim životu. Jedan od onih koji menja odnose među ljudima, i koji ih ili zbližava ili trajno razdvaja. Bilo da rasprava izbije sama, ili da je vi izazovete, ona će promeniti redovan tok dana i života. Pazite da ne upotrebite previše grube reči.

HRSKP12

Jarac (21.12. – 19.1.)

Vaša sposobnost za razgovor može dostići danas nove visine i iznenadićete sami sebe. Bićete odrečniji i odlučniji nego što ste očekivali. Zvezde vas ohrabruju da nastavite putem kojim ste krenuli, ali da pri tom vodite računa da ostanete prizemljeni i smireni. Iskrenost i neustrašivost donosi uspeh. Ne plašite se da voljenoj osobi kažete sve što vam je na umu.

HRSKP1

Vodolija (20.1. – 18.2.)

Danas vam zvezde donose odličnu sposobnost komunikacije. Ako idete na prvi sastanak, posmatrajte kako predmet vašeg interesovanja sve više pada na vaš šarm, slušajući reč po reč, rečenicu po rečenicu. Sve u svemu, očekuje vas uspeh u ljubavi zahvaljujući šarmu koji vam poklanjaju zvezde.

HRSKP2

Ribe (19.2. – 20.3.)

Ako danas budete pokušali da sakrijete i najmanju tajnu od svog partnera, uhvatiće vas u roku od dve sekunde. Trenutni položaj planeta vam savetuje da budete potpuno iskreni i da ne izmišljate laži bez potrebe. Bićete ispitani i osramoćeni. Iskrenost je ključ uspeha svake veze. Održavajte to.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Vaše zvezde za utorak, 9. januar 2018. godine

  1. Srecan rodjendan mojem zivotu!!!!!!!Ucinila si moj zivot savrsen!!!Nina Balkan te OBOZAVA!!!!!

    1. to je istina da je balkan obozava,ali zar ona nije sa balkana bugarska
      neka posjeti balkan kao sto je nathaniel buzolic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.