“Danas bih bila sedam godina trezna”: Demi Lovato se osvrnula na napravljene greške, ima korisne savete!

Demi Lovato vredno radi na tome da vodi zdrav život od kako je izašla sa klinike sa rehabilitaciju, čuva mentalno zdravlje, okružuje se ljudima koji će joj pomoći da ostvari ovaj cilj, ali se i osvrće na greške koje je napravila i naglašava da je izvukla veoma važne poruke iz njih koje bi mogle koristiti svakom!

Pevačica je sinoć na svom Instagramu okačila par storyja u kojima se prisetila kako bi upravo proslavila sedam godina od kako je trezna, međutim to je prekinuto prošlog leta kada se pevačica predozirala u svojoj kući i umalo izgubila život. “Danas bi bilo sedam godina od kako sam trezna,” započela je ona. “Ne žalim, jer sam orala da napravim te greške, ali nikada ne smem da zaboravim da su to upravo bile: greške,” napisala je Deminka.

“Zahvalna sam što nam klinika za rehabilitaciju nikada ne zatvara vrata, bez obzira koliko puta morate da počnete. Nisam izgubila šest godina, uvek ću imati to iskustvo, ali sada moram da dodam na vreme i novo putovanje i brojim,” dodala je Demi uz jedan veoma dobar savet. “Ako ste se ponovo vratili i plašite se da ponovo dobijete pomoć, samo znajte da je moguće da preduzmete taj korak ka oporavku. Ako ste danas živi, možete se vratiti, vi ste vredni toga,” zaključila je pevačica. Divno je videti da se Deminka vratila na pravi put!

Pročitajte još  Prelepa: Demi završila humanu misiju, ukazana joj velika čast!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Demi Lovato

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

5 thoughts on ““Danas bih bila sedam godina trezna”: Demi Lovato se osvrnula na napravljene greške, ima korisne savete!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.