Da li je Jesy Nelson započela vezu sa Love Island rijaliti zvezdom?

Jesy Nelson iz benda Little Mix je nedavno raskinula sa Harryjem Jamesom, a čini se da pevačica ne gubi vreme i da je već našla zamenu za njega, ili makar pokušava da je nađe – ona i rijaliti zvezda Chris Hughes iz čuvenog britanskog šoua Love Island viđeni su zajedno prvi put!

Naime, fanovi su sigurni da je Jesy pre tri dana otišla u jedan Harry Potter kafić sa Chrisom, iako nisu uslikani zajedno, jer je Chris objavio video na Instagram Story gde meša koktele sa devojkom čije ruke su prekrivene sitnim tetovažama, a fanovi koji dobro znaju Jesy su sigurni da su to njene ruke! Osim toga, jedan izvor tvrdi da je par počeo konverzaciju na Instagramu preko poruka i da je tako krenula moguća romansa.

“Još je rano ali između njih definitivno postoji nešto i slažu se sjajno. Jesy uživa dok je singl i zanimljivo joj je sa Chrisom. Za sad idu polako, ali postoji šansa da će među njima biti nešto više” poručuje izvor za The Sun.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Jesy Nelson viđena prvi put nakon odlaska iz Little Mix!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.