Jesy Nelson i njen dečko ne mogu da imaju decu?

Rijaliti zvezda Chris Hughes priznao da je on i njegova devojka Jesy Nelson uveliko razmišljaju o deci. Međutim, on isto tako priznaje da je veoma zabrinut, jer postoji realna šansa da je on neplodan, pa da usled toga Jesy neće moći da zatrudni, makar sa njim. Ipak, on se ne predaje.

Chris je naime imao nekoliko operacija na osetljivom delu svog tela, a kasniji testovi su pokazali da je usled toga moguće da je neplodan. On o tome govori o novom dokumentarcu za BBC gde ističe, “Plodnost je nešto o čemu muškarci često ne razmišljaju dok ne bude prekasno, a ja se nadam da će ovaj dokumentarac podići svest o tome i pomoći muškarcima koje to muči”.

Chris je nedavno govorio kako će Jesy i on verovatno biti u braku već naredne godine, kao i da bi brzo posle toga na red došla deca. Nadamo se da će par to uspeti i da ostvari, kao i da će Chrisova priča pomoći drugim muškarcima da se ne stide takvog problema.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Jesy Nelson

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Uzaludna borba: Little Mix objavile tragičan spisak koncerata u Evropi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.