Čudak: Čovek pitao Zendayu da li se drogira, pa je zvao na dejt!

Zendaya je imala prilično neprijatan susret sa jednim strancem dok je odgovarala na pitanja fanova vezana za njenu novu seriju, “Euphoria”. Kako pišu mediji, nepoznati čovek postavio joj je dva prilično lična pitanja, ali glumica se ponela veoma dostojanstveno i pronašla način kako da ne pravi scenu.

Izvesni Mika ju je pitao da li ona puši marihuanu koju je on nazvao “super stvar”, očigledno ne znajući da je Zendaya rekla da ni sad kad je odrasla nema nikakvu želju da proba ovu drogu, baš kao što i odbija da pije. Zendaya u novoj seriji glumi devojku koja se lečila od narkomanije, ali to naravno ne znači da mora da se drogira stvarno. “Ne, ja to ne radim, meni je to strano,” rekla mu je ona.

Mikal nije stao već ju je pitao za dejt, ali Z mu je elegantno odgovorila, “Da imam vremena, bih jer volim sladoled, i hvala na ponudi.” Mikal nije razumeo poruku pa je rekao, “Da li je to ne ili možda?” a on mu je odgovorila, “Videćemo”. Stvari su nastavile da budu čudne kad je Mikal rekao da ona slobodno može da povede i još neku osobu ako joj je neprijatno, a glumica je sve završila sa “Idemo svi!”

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Zendaya: Vratila bih se na Disney!

Foto: Instagram/Zendaya

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.