I već ima dosta projekata ove godine: Zendaya razmišlja da se pridruži ekipi filma „Dune“!

1984. godine snimljen je čuveni naučnofantastični film Davida Lyncha pod nazivom „Dune“ (dina) po knjizi Franka Herberta, a ove godine snimaće se nova verzija čuvene priče, pa se ekipa polako okuplja – sve je očiglednije da će se projketu pridružiti i glumica Zendaya, koja je ove godine već prilično okupirana!

Iako Zendaya 2019. godine nema odmora i snima HBO seriju „Euphoria“, glumica planira da se nađe na filmskom planu u filmu „Dune“ kao devojka lika kog će tumačiti Timothee Chalamet, a pored njega se kao glumci navode i Rebecca Ferguson, Stellan Skarsgard, Charlotte Rampling i Oscar Isaac koji će biti otac Timotheea!

„Dune“ je vrlo interesantna priča smeštena u daleku budućnost, a glavni junak Paul će nakon izdaje morati da se bori za ugled svoje porodice, i važni aspekti serije su večita pitanja čovečanstva: politika, religija i čovekova povezanost sa prirodom. Nama se čini da se Zendayi sviđaju ovakvi projekti!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Zendaya

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Neda nam šalje svoje kvizove o Zendayi i Belli Thorne!

2 thoughts on “I već ima dosta projekata ove godine: Zendaya razmišlja da se pridruži ekipi filma „Dune“!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.