Dopada li vam se nešto? Zendaya predstavila svoju modnu kolekciju!

05-zendaya

Zendaya je predstavila svoju modnu kolekciju koja je svakako nesvakidašnja a to i ne čudo kad se zna da ju je zaista ona kreirala, bez uticaja drugih ljudi!

Glumica i pevačica ističe da je stvar u tome što je roditelji nikad nisu učili kako bi trebalo da izgleda. “Nikad mi nisu birali odeću ili mi određivali šta da nosim. Sad kad pogledam na to, na neki način je njihova zasluga što sam razvila sopstveni stil”, priča ona za Vogue.

Sve što vidite pravi se u svim veličina a cene varijaju od i za nas vrlo pristupačnih 15 evra pa sve do 140 evra. Zendaya kaže da se uopšte nije trudila da prati modne tokove i da veruje da je ovo što je stvorila neće zastariti. Ja zaista mrzim trendove. Ne verujem u njih, ne verujem u to jer stalno morate da pratite promene u modnoj industriji a to je nemoguće.” Kolekcija će inače biti u prodaji od petka, 4. novembra ali za sad ne znamo da li će biti dostupna i van Amerike.

00-holding-zendaya

02-zendaya

03-zendaya

04-zendaya

06-zendaya

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  U prelepom ambijentu: Zendaya odgovara na 73 pitanja za Vogue!

8 thoughts on “Dopada li vam se nešto? Zendaya predstavila svoju modnu kolekciju!

  1. Videla sam slike jos pre par dana, i kolekcija mi se mnogo svidja!
    Iskreno se nadam da ce isporucivati i za Srbiju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.