MM tim nam potvrdio povratak u region, Famoza sprema nešto neviđeno!

Famoza je zahvalna na tome što imamo odličnu komunikaciju sa MM timom, a novi video koji smo objavili u petak a koji su momci snimili za sve vas koji nas pratite je još jedno veliko ohrabrenje da će se oni vratiti! I to nije sve – Famoza je isti dan pričala i sa najvažnijim članovima njihovog tima koji su nam potvrdili da je Srbija (pa samim tim i zemlje regiona) na vrhu liste njihovih želja za narednu turneju!

Ono što nam je tim potvrdio jeste ono što vam stalno govorimo – momci sad idu na letnju turneju, a datumi za narednu godinu se još uvek ne razmatraju, tako da niti jedan koncert nije zakazan. Ipak, od njih smo čuli i one najdivnije reči, “Naravno, apsolutno želimo da posetimo Srbiju! Čim budemo imali planove, odmah ćemo vam se javiti. Mnogo vam hvala za podršku!” Naravno, njima smo još jednom spomenuli da im u Srbiji spremamo poseban spektakl, nešto što bukvalno nigde na svetu neće moći da dožive i što će zauvek pamtiti. U momentu kad nam jave da dolaze, odmah ćemo im preneti sve detalje, a ako pristanu, biće to nešto nezaboravno!

Poslednja stvar koju želimo kad vam pišemo o ovakvim stvarima je da se hvalimo. Kao što znate, niti se guramo da provodimo ceo dan sa momcima niti od svega ovoga što radimo imamo zaradu koja bi nam pomogla da Famoza opstane. Sve ovo radimo za vas, da bi vaše detinjstvo i odrastanje bilo što lepše, pa dokle izdržimo!

Pročitajte još  Marcus i Martinus imaju novu pesmu i stihovni video za nju!

Autor: Famoza.net

Foto: Stian Andersen

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “MM tim nam potvrdio povratak u region, Famoza sprema nešto neviđeno!

  1. Famozo, napisali ste "bice to nesto nezabavno" umesto "nezaboravno" (barem mislim da ste to hteli napisati😂). I da, mnogo Vam hvala za sve sto radite za nas, puno nam znaci i ne mozemo opisati koliko nam je drago sto se neko toliko trudi da bismo mi bili srecni ❤️❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.