Čovek koji je tetovirao Eda Sheerana: Ede, tetovaže su ti kretenske!

Kevin Paul je tatu majstor koji je za Eda Sheerana uradio čak 40 tetovaža, dakle praktično sve one najprepoznatljivije. Međutim, to ga ne sprečava da javno izrazi kako mu se one uopšte ne sviđaju! U razgvooru za medije, Kevin kaže da mu je Ed i dalje odličan prijatelj, ali da ga svaki podbada zbog tetovaža.

Kevin kaže da često čuje da ljudi napadaju Eda zbog tog razloga, a on ističe da su oni u pravu. “Slažem se sa većinom komentara, njegove tetovaže baš i nisu dobre. Ja ga prvi non-stop zezam, i svaki put mu u lice kažem da su mu tetovaže kretenske. Zaista jesu! Međutim, znam da mu je svaka od njih veoma lična.”

On je posebno skrenuo pažnju na tetovažu Pingua, pingvina iz animirane dečije serije kojeg je Ed stavio na sebe jer to voleo da gleda. “Izgleda grozno, ali eto, on je to hteo. Njemu to nešto znači. I on i Harry Styles imaju tu tetovažu.” On ipak ističe da je zadovoljan što radi sa Edom jer je to sjajna reklama za njega. “Zvezdama baza fanova umre, ali meni se širom otvore vrata”, zaključuje on.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Ed Sheeran

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Niall Horan: Vreme je za duete sa Shawnom Mendesom i Edom Sheeranom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.