Cardi B: Nastavlja karijeru kao glumica, tamo su pare!

Kažu da se ni u jedan posao ne treba upuštati samo zbog para, već da ćete uspeti samo ako nešto radite jer to zaista volite. Cardi B baš se i ne slaže sa tom filozofijom, pa je gostujući kod Ellen DeGeneres rekla da će joj upravo novac biti glavni motivator da nastavi da se bavi glumom.

Cardi B glumi u novom filmu “Hustlers” uz Jennifer Lopez koji govori o striptizetama, a kako se reperka i sama bavila tim poslom, snašla se kao riba u vodi. Ipak, ona ističe da nije znala da je posao glumaca toliko težak! “Uživala sam u snimanju, ali nisam verovala da ću biti po 16 sati na snimanju… zar tako glumci stalno rade?”, upitala se ona. “Mi muzičari imamo naporne dane, ali su oni uzbudljivi, stalno nešto radimo. Ovde čekate u prikolici na svoj red i onda istu scenu ponavljate 20 puta.”

Ipak, muzičarka ističe da niko ne treba pogrešno da je shvati, jer ona neće odustati od glumačke karijere! “Da, snimaću opet. Snimam već sledećeg meseca.” Kad ju je Ellen podsetila da je upravo rekla da baš i ne uživa u snimanju, Cardi B je odgovorila, “Ali uživam u lovi!”

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Cardi B

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  DJ Snake, Selena, Cardi B i Ozuna predstavili spot za "Taki Taki"!

One thought on “Cardi B: Nastavlja karijeru kao glumica, tamo su pare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.