Već problemi? Cody Simpson se žali na Miley Cyrus preko telefona!

Miley Cyrus nekako uspe u svakoj vezi da naleti na problem već nakon nekoliko nedelja, i nikako da održi dužu vezu – to nije uspela čak ni kada je sa Liamom Hemsworthom ušla u brak. Iako se stvari sa Codyjem Simpsonom čine odlično, i njih dvoje imaju nekoliko sitnih nesuglasica koje navodno nerviraju Codyja.

Cody je nedavno objavio pesmu o tome koliko je zaljubljen u Miley, on se takođe brinuo o njoj kad je završila u bolnici zbog krajnika, ali njihov odnos danas nije tako savršen, jer je neko slučajno čuo Codyja na bazenu u Sidneju kako preko telefona priča loše o Miley. “Miley me ni ne sluša, juče smo imali jako čudan… konflikt, bilo je bezveze, šta ćeš. U s*anjima sam zbog njenih bivših, znaš, njen bivši muž je iz Australije” pričao je Cody nekome preko telefona, iako nije poznato s kim je tačno razgovarao.

Ipak, ovaj razgovor nije mnogo oštetio njihovu vezu, jer par je već u petak viđen u zagrljaju na ulicama Los Anđelesa – morate biti svesni i da ne postoji veza u kojoj nema sitnih konflikta, i da je sasvim u redu ako se Cody požali na to kao što bismo mi to radili sa svojim prijateljima.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Miley Cyrus

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Vraća se potpuno divlja Miley, Liam zabrinut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.