Ne propustite: Ariana Grande objavila sjajan remiks pesme “Good As Hell” sa Lizzo!

Ariana Grande ima vokal kakav svako želi na svojoj numeri, tako da je često pozvana da snima remikse! Zvezda u usponu koja postaje sve interesantnija publici je Lizzo, još jedna vrlo neobična pojava na muzičkoj sceni, a vetar u leđa joj daje upravo i remiks koji je Ari uradila za njenu pesmu “Good As Hell”!

Pesma “Good As Hell” je zapravo objavljena još već davne 2016. godine, ali to nije sprečilo Lizzo da vrati pesmu u život novim remiksom i to sa Arianom Grande, koja je dopustila da ovde njen raskošni vokal dođe do izražaja.

Možda i najbolja strana Ari upravo je ta što je ona apsolutno slobodna od svih pravila u muzici sa albumima i turnejama, pa izbacuje nove pesme konstantno i kad god želi. Nedavno smo pisali i da će ona možda objaviti čitav album od snimaka sa impresivne “Sweetener” turneje!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Ariana danas objavljuje datume turneje, a njene reči raduju fandom u Srbiji i Hrvatskoj!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.