Prerano: Cody i Miley već žive zajedno?!

Prošlo je tek nekoliko dana od kad se saznalo za romansu Codyja Simpsona i Miley Cyrus, a oni su očigledno već rešili da odu korak dalje i usele se zajedno. Cody je jako zaljubljen u Miley, a novim postom na Instagramu započeo je tonu spekulacija da su on i pevačica već spremni na zajednički život.

Na svoj Instagram story Cody je postavio sliku iz polupraznog stana na kojoj je napisao “dan useljenja”. To je odmah započelo glasine da su oni zaista ozbiljni u vezi i da žele da žive zajedno. Inače, oni trenutno vrlo otvoreno dele svoju ljubav na društvenim mrežama, pa je tako Miley podelila da nagovara Codyja da objavi pesmu koju je napisao za nju dok je bila hospitalizovana prilikom operacije krajnika. I ne iznenađuje nas ovako brzo odvijanje veze, jer su Miley i Cody u vrlo sličnoj situaciji kao što su bili Shawn Mendes i Camila Cabello – dugogodišnji prijatelji pre nego što su prešli na nešto više.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Ne prihvata NE kao odgovor: Sabrina Carpenter u susretu s 10 nezgodnih pitanja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.