Zaljubljen: Cody Simpson snimio pesmu o Miley Cyrus!

Cody Simpson i Miley Cyrus brzo napreduju kao par, kao što to inače biva u Mileyinim vezama – ona je odmah posle razvoda počela da živi sa Kaitlynn Carter, pa su one ubrzo i raskinule, a sad nakon samo nekoliko nedelja veze sa Codyjem, njih dvoje žive zajedno i Cody je rešio i pesmu da joj posveti!

Pesma koju je Cody snimio novi naziv “Golden Thing” ili “zlatna stvar” i sasvim je očigledno da se radi o Miley, jer i devojka na slici ima plave vlasi. “Ona me je pustila u svoj svet, bio sam šokiran” peva Cody u pesmi, kao da poručuje da je njihova ljubav bila neočekivana i da je prebrzo napredovala. Mi im želimo sreću u svakom slučaju!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Miley Cyrus

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Nikad ne biste rekli: Znate li kako glase prava imena zvezda?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.