Pomaže i plače: Choda poklanjao novac ljudima da plate račune!

Iako u propagandnim medijima stalno slušamo laži koliko nam dobro ide, činjenica je da u čitavom regionu, a posebno Srbiji živi sve gore. Retki pojedinci kao što je Choda uspevaju da koliko-toliko žive lagodno, a posebno je za pohvalu što on deo onoga što je stekao želi da pokloni onima koji nisu te sreće!

Choda je tako ovih dana obišao jedan kraj grada gde je dolazi do meštana i pitao ih koliki su im računi, objašnjavajući da kao planira da se doseli. Nakon što je dobio iskrene odgovore, on je svima davao novac da plate sve dažbine za taj mesec! Gledati koliko su ljudi iznenađeni što se ovo dešava, i pomalo u strahu jer nisu navikli da im neko nešto daje a ne traži ništa zauzvrat je i prelepo i tužno!

Ono što ćete verovatno primetiti da je ovde novac ipak malo manje važan – svim tim ljudima mnogo više znači što je nekome još uvek stalo da pomogne koliko može, a koliko god da im je teško, veoma su ponosni i teško primaju novac. Sve ovo je baš potreslo i Chodu kojeg na kraju videa vidimo kako plače. “Ovo je meni lično najdraži video koji sam ikad snimio. Eto što sam se isplakao malo, i ja sam od krvi i mesa i smatram da je to OK skroz, tako da volim vas puno”, rekao je on između ostalog. Može li ovo da bude i putokaz drugima?

Autor: Famoza.net 

Foto: YouTube screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Pomaže i plače: Choda poklanjao novac ljudima da plate račune!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.