Konačno: Martina pročitala pitanje Tiniste iz Hrvatske u novom videu!

14803057_310792305973260_1727946747_o

Kao što tradicija nalaže, Martina je i ovog petka objavila novi video na svom YouTube kanalu a naši Tinisti imaju razlog za posebno zadovoljstvo jer je ona pročitala pitanje vezano za njen dolazak u Hrvatsku!

Koliki je uspeh doći do Tini najbolje govori to što je njoj za prva 24 časa stiglo čak 17.000 pitanja pa nema sumnje da je trebalo imati i dosta sreće da bi se došlo do nje! Tini je u jednom segmentu čitala pitanja vezana za dolazak u razne zemlje pa je na red došla i poruka koju joj je ostavila Dora Bratić a gde kaže, “Ćao! Da li bi došla u Hrvatsku? Možeš li mi reći ‘zdravo’. Ja sam iz Hrvatske”. Martina nažalost nije odgovorila direktno na ovo pitanje ali je poručila da će svi datumi turneje biti objavljeni i da će to svima pružiti odgovore.

Ipak, kao što znate, dolazak u neku zemlju zahteva ogroman novac a već smo svi konstatovali da Tinin tim traži ogroman novac pa se i fanovi iz Nemačke, Italije i drugih zemalja žale na ogromne cene, konstatujući da nije fer da one budu više od onoga što je tražila recimo Selena. Ipak mi i dalje radimo na njenom dolasku makar na promociju CD-a a vi svakako pogledajte čitav video jer je u njemu mnogo interesantnih pitanja i odgovora!

Pročitajte još  Istina i laž? Mia nam šalje zanimljiv kviz o Martini Stoessel!

Autor: Famoza.net
Foto: YouTube

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

6 thoughts on “Konačno: Martina pročitala pitanje Tiniste iz Hrvatske u novom videu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.