Postigli dogovor: Justin Bieber neće morati na sud zbog napada na utakmici!

Justin Bieber, iako nije zaista jedna od problematičnih zvezda, nekako uvek uspe da se nađe u središtu kontroverzi i problema, pa i sudskih sporova u kojima neko pokušava da mu izvuče novac. Ni ovoga puta nije drugačije, jer je Justin optužen da je započeo tuču na NBA utakmici uz rasističke komentare.

Žrtva cele situacije je navodno čovek po imenu Tobias Cannon koji je tužio Justina Biebera da mu se obraćao rasistički i fizički nasrnuo na njega na događaju, a Justinu posebno stvara problem što u javnosti postoji i video na kom se vidi da je u kontaktu sa Tobiasom.

Tobias tvrdi da je pretpeo emocionalnu bol zbog Jusovih rasističkih uvreda, ali Jusov menadžer Scooter Braun brani Jusa rečima da je ovo samo još jedan pokušaj da se Justinu uzme novac – nije poznato kako je ovaj problem rešen i koliku sumu novca je Justin dao, ali je sigurno da su dogovor postigli.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Shawn Mendes poručuje Biebsu: Bolji sam u hokeju od tebe! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.