Stvarno je bolji čovek: Charlie Puth vređao Justina Biebera, on mu sve oprostio!

Neverovatno da pojedini mediji pa i zvezde još uvek ponavljaju priče o Justinu Bieber kao lošem dečku jer sve što on čini ove godine nam govori da u to nema istine. Pitajte uostalom Charlieja Putha koji ga je bez ikakvih razloga ponizio!

Naime, Charlie je tokom koncerta u Teksasu psovao Justina Biebera tokom izvođenja pesme “We Don’t Talk Anymore” koju je snimio baš sa Selenom Gomez. Njegove reči je mogla da čuje čitava publika a sve je delovalo veoma ružno. Charlie danas priznaje da je pogrešio, mada na jedvite jade. “Bile su mi jake emocije te večere, puno misli mi je prolazilo kroz glavu i možda, samo manje-više rekao nešto što nije trebalo”, priča on za Bizarre Life. “To nije bilo fer prema njemu.”

Interesantno, Charlie je sutra na svom Twitteru objavio kako se šalio ali je taj post uklonio kad je uvideo da ga niko ne shvata ozbiljno već da svi misle da se sad vadi. Ipak, on kaže i da se u međuvremenu sreo sa Biebsom i da mu on ništa nije zamerao. “Sreli smo i pričali a on je na Instagramu napisao da mu se sviđa moja pesma ‘Attention’ tako da je sve bilo u redu. Rukovali smo se”. Interesantno, Charlie kaže da je izgubio svaki kontakt sa Selenom! “Mi smo bili prijatelji. Nisam dugo pričao sa njom ali znam kroz šta je prošla. Dugo se nismo čuli ali vidim da je ona srećna – to je sve što želim.”

Pročitajte još  Andreja nam šalje svoj kviz posvećen Jusu i Sel!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Stvarno je bolji čovek: Charlie Puth vređao Justina Biebera, on mu sve oprostio!

  1. Da li ce nekada na internetu moci da se pogleda film "Najvazniji decko na svetu"? @famoza.net

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.