Charli D’Amelio promoviše prevaru, ne slušajte je!

Poznata TikTok zvezda Charli D’Amelio pored svoje velike slave na aplikaciji, učestvovala je i u spotu za pesmu ‘Pa ti + lonely’ koju izvode Jennifer Lopez i Maluma gde je u kratkoj sceni plesala pred kamerom. Takođe je sa sestrom Dixie bila gost na boks meču gde je lično uručila pojas pobednicima. Sada izgleda da je zanima i kriptovaluta koja se zove Bitcoin zato što je za svoj 17. rođendan zatražila baš ovo od roditelja. Ali Charlie nije dovoljno stara da trguje ovim, zar ne?

U sredu je porodica D’Amelio na svom Instagramu objavila sliku u kojoj se zahvaljuje aplikaciji za kriptovalute ‘Gemini’ povodom Charlinog rođendana. Kao deo partnerskog sporazuma, kompanija je Charlinim roditeljima dala neotkrivenu količinu Bitcoina, prema rečima ‘Gemini’ portparola. Aplikacija redovno sarađuje sa ”Zajednicom influensera” rekao je portparol ”kako bi pomogli u obrazovanju svojih sledbenika o kriptovaluti i promociji brenda Gemini.”

Sponzorisani poklon za 17. rođendan ove TikTok zvezde izgleda da nije bio iznenađenje. 30. aprila, Marc, Charlin otac, objavio je na Twitteru sledeće: Charli želi Bitcoin za rođendan” uprkos tome što Charli nije dovoljno stara da trguje na ovoj aplikaciji, kako kažu uslovi za korišćenje ove usluge. Kada je korisnik Twittera pitao da li tinejđer zaista želi ovako nešto kao rođendanski poklon, Marc je odgovorio kako Charli čitav dan samo traži Bitcoin.

Pročitajte još  Sestre D'Amelio se trude da dobiju koronu u novogodišnjoj noći

Kriptovalute imaju ukupnu tržišnu valutu od 2,4 milijardi dolara, ali cena ovih kovanica može neverovatno da varira, ponekad bez vidljivog razloga što može dovesti do velikog gubitka novca. Uprkos njenoj nestabilnosti, influenseri poput Charli promovišu kriptovalutu na društvenim mrežama, a čak nije ni potpuno jasno koji su novčani podsticaji u ovim promocijama.

Evo i jednog primera. Lansiranje Refinablea nije prošlo kako je bilo očekivano zato što je novčić trebalo da vredi 0,033 dolara, ali je cena automatski skočila na 8 dolara, a tokom narednih nekoliko sati drastično je pala i novčić je vredeo svega 1,82 dolara. Oni koji su investirali izgubili su mnogo novca i uvideli da postoji veliki rizik sa trgovanjem ovom valutom.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Charli D’Amelio

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.
Pročitajte još  Dixie i Charli D'Amelio: Imamo strah od novinara!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.