Kylie Jenner otpratila svoje prijatelje na Instagramu!

Kylie Jenner je jedna od najpraćenijih poznatih osoba na Instagramu, a ne moramo ni spominjati koliko njezin follow vrijedi. Ipak, Kylie je ovih dana otpratila velik broj svojih bliskih prijatelja. Neke od njih su Sofia Richie i Fai Khadra koje su često viđene na Kylinim slikama na njezinog Instagram profilu.

Kylie trenutno boravi u odmaralištu u Aspenu, a zanimljivo je što je s njom i Fai Khadra koju je otpratila na Instagramu. Osim njih, Kylie je otpratila i Rosaliu, Harrya Hudsona i Ariel Tejadu te još mnoga imena. Ona trenutno prati oko 23 profila.

Sofia Richie je bila u vezi s Scottom Disickom koji je prethodno bio s Kylinom sestro Kourtney Kardashian. Ipak, u ljeto je objavljeno da su Sofia i Scott raskinuli, ovaj put trajno. Zanimljivo je to što Kylie i dalje prati Scotta, ali ne i svoju prijateljicu.

Nepoznat izvor za Hollywood Reporter je izjavio kako se Kylie ne želi mješati u odnos Sofie i Scotta „Ona ih oboje voli te smatra kako se ne treba miješati u njihov odnos.“ izjavljeno je tada.

Kylie i dalje prati neke fan profile, svoju obitelj i par prijatelja. Nikome nije jasno što je dovelo do ovakve nagle odluke da ona otprati većinu svojih prijatelja jer nema nikakvih glasina o prekidu prijateljstava. Strani su mediji nazvali dramu „Kylino proljetno čišćenje“ ali službenog objašnjenja i dalje nema.

Pročitajte još  Kraj zauvek: Kylie Jenner i Jordyn Woods više nikad neće biti prijateljice

Naravno, postoji mogućnost da se Kylie s ovakvim korakom zaželjela publiciteta nakon fijaska s sredstvom za dezinfekciju u kojem je optužena da želi profitirati od pandemije.

Iako, ona je peta najpraćenija osoba na Instagramu, milijarderka koja ima sve šta poželi pa nam zaista nije jasno što želi.

Izgleda kako će cijela situacija ostati misterija jer su male šanse da se sama Kylie oglasi i razjasni situaciju. Valja napomenuti da ona nije maknula slike svojih prijatelja i ljudi koje više ne prati sa svojeg profila.

Autor: Famoza.net/Marina Gradac 

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.