Caroline Flack se zaključala i ubila kad joj je prijateljica otišla do prodavnice

Nove informacije o strašnoj smrti voditeljke Caroline Flack stižu u javnost, a mediji danas prenose kako je ona iskoristila prvi trenutak kad je ostala sama da sebi oduzme život. Naime, sa njom je danima u gostima bila jedna drugarica koja se bojala za njeno mentalno zdravlje, a kad je otišla do prodavnice po namirnice, voditeljka je izvršila samoubistvo.

Kako se navodi na Daily Mailu, prijateljica se brzo vratila, ali je onda primetila da su vrata zaključana. Ona je potom pozvala voditeljkinog tatu koji je imao rezervne ključeve, a kad su ušli unutra, ona je već bila mrtva. Njen tim danas optužuje lokalni sud koji nije hteo da je oslobodi optužbe da je tukla svog dečka, iako je on već bio odlučio da ne želi da nastavi sa tim. Prijatelji Caroline Flack ističu da je ona u poslednje vreme stalno pričala da se osećam usamljeno i da ne vidi izlaz, kao i da je uzimala lekove protiv depresije.

“Ona je osećala da će joj to suđenje uništiti život i da se od toga neće oporaviti – mislila je da će biti ponižena pred celim svetom. Na kraju, ona nije videla izlaz iz svega. Nije znala kako da popravi sebe”, priča jedan prijatelj. “Vodili smo je na alpinizam, pokušavali smo da joj podignemo stanje duha, ali ona je samo tonula u depresiju. Zato je prethodnih nedelja skoro uvek neko bio sa njom.” Od Caroline se porukama opraštaju lokalne britanske zvezde, mada se Harry Styles kao njena bivša ljubav nije oglasio.

Pročitajte još  Little Mix i mama Harryja Stylesa se jakim porukama oprostili od Caroline Flack

Mediji se i danas bave šouom “Love Island” koji je ona vodila, jer je ovo već treći smrtni slučaj osobe koja je bila deo ovog rijalitija. Učesnica Sophie Gradon koja je imala samo 32 godine obesila se u svom domu dve godine nakon učešća u šou, a pre manje od godinu dana isto je uradio i drugi učesnik, Mike Thalassitis

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Caroline Flack

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.