Little Mix i mama Harryja Stylesa se jakim porukama oprostili od Caroline Flack

Smrt voditeljke Caroline Flack potresla je čitavu Veliku Britaniju s obzirom na njen uticaj i učešće u najvećim televizijskim projektima. Caroline je tako bila izuzetno dobra prijateljica sa brojnim zvezdama, pa ne čuje što je danas oplakuju i Little Mix koje su joj odale počast na društvenim mrežama.

Devojke su objavile jednu otkačenu sliku sa Caroline na svom Instagram profilu a uz nju su napisale, “Nama su srca slomljena. Caroline, ti si bila zrak sunca, podržavala si nas od starta i bila si uvek uz nas”, piše u poruci, gde se misli na to da je ona bila voditeljka u sezoni X Factora kad su se Little Mix pojavile. “Uvek si bila toliko ljubazna i puna saosećanja i bilo je divno biti u tvom okruženju. Tvoj smeh je najbolja stvar ikad. Naša srca idu kao Carolininim prijateljima i porodici. Svet je izgubio nekog posebnog. Molimo vas da pažljivo birate reči i ne zaboravite da budete ljubazni”, stoji na kraju.

Oglasila se i mama Harryja Stylesa, Anne Twist. Dok njen sin koji je bio u vezi sa njom ćuti, Mirror prenosi poemu koju je Anne posvetila Caroline, a gde kaže, “Koliko usamljeno mora da se osećaš, da misliš da to mora da se uradi, da osećaš da nema ljubavi koja ćete podržati. Koliko samo tvoje srce boli, da se osećaš toliko sama. Tvoje lice za javnosti i ono van nje – oba su ranjiva. Maske koje svi mi nosimo, napolju pod otvorenim nebom, kako nas drugi gledaju, mišljenja reči i surovost. Demaskirana i sama, crna rupa te okružuje, nema za tebe ni ramena ni srca, a to je dovoljno da ukloniš svoj bol.

Pročitajte još  Ne krije da je razočarana: Jade Thirlwall nije odabrana za ulogu Jasmine u "Aladdin" filmu!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Caroline Flack

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Little Mix i mama Harryja Stylesa se jakim porukama oprostili od Caroline Flack

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.