Oduzela sebi život: Preminula voditeljka i bivša velika ljubav Harryja Stylesa, Caroline Flack

Neshvatljiva tragedija desila se danas u Londonu, nakon što je tamošnja slavna TV prezenterka Caroline Flack odlučila da sebi oduzme život. Imala je samo 40 godina. Za širu svetsku javnost, ona je najpoznatija po svojoj vezi sa Harryjem Stylesom, a koja je izazivala mnogo pažnje u medijima zbog razlike u godinama između njih dvoje.

Kako navode prve informacije koje prenosi Daily Mail, Caroline je izvršila samoubistvo u svom stanu, a njena porodica je već izdala saopštenje u kome se kaže, “Može da potvrdimo da je naša Caroline preminula danas 15. februara. Molimo medije da poštuju našu privatnost u ovo teško vreme.” U britanskoj javnosti Caroline je bila najpoznatija kao voditeljka rijalitija Love Island, a kako je i dvoje takmičara iz šoua prethodno takođe sebi oduzelo život, sad se poziva na njegovo ukidanje.

Mediji nemaju pravo objašnjenje razloga samoubistva, pa spominju samo da je ona trebalo da za nekoliko nedelja bude na suđenju jer je optužena da je napala svog partnera Lewisa Burtona, gađavši ga lampom. Ipak, treba isto tako reći da je on kasnije ublažio svoje tvrdnje i tražio da se tužba poništi, a u petak je na Dan zaljubljenih čak objavio sliku sa Caroline i poželeo joj srećan praznik uz reči da je voli.”

Caroline je imala izuzetno buran ljubavni život, a posebno se pamti njena veza sa Harryjem Stylesom i to u momentu kad je njemu bilo samo 17 godina, a njoj 31. Oni su se upoznali u šou X Factor i oboje su radili za Simona Cowella, što ih je vremenom zbližilo. O toj vezi, ona je kasnije pisala u svojoj autobiografiji gde je rekla, “Znala sam da mu se sviđam, bilo je to prilično očigledno. Nikad se nisam osećala mnogo starijim od njega. I dalje se osećam kao da mi je 18 i verovatno se tako i ponašam. Iako nam je bilo zabavno, odlučili smo da se krijemo jer smo oboje radili za Simona Cowella.” Međutim, kad su mediji sve otkrili i počeli da je nazivaju pedofilom, brzo je došlo razlaza.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Caroline Flack

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Oduzela sebi život: Preminula voditeljka i bivša velika ljubav Harryja Stylesa, Caroline Flack

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.