Šta je sledeći korak za Lisu i Lenu?

Lisa i Lena su multitalentovane mlade devojke iz Nemačke koje su se za kratko vreme probile na svetsko tržište, a kako njih dve pričaju, Holivud i jeste njihov cilj i smatraju da je samo nebo granica! Njih dve su za vreme svoje karijere bile YouTube i Musical.ly zvezde, pevačice, glumice, pa čak i dizajnerke, jer kako one ističu, moda im je jako važna u životu. To se pokazalo i u njihovom poslednjem angažmanu, gde su dizajnirale Buffalo cipele!

Ovo je za Lisu i Lenu bio prvi put da se bave dizajnom cipela: “Najbolji deo svega je što smo stvarno mogle same da smislimo šta želimo” ističe Lisa na promociji u Los Anđelesu. “Mi smo prethodno već nosile Buffalo i tada su nas kontaktirali, a mi smo se pitale zašto bi hteli da sarađuju s nama kad već imaju toliko sjajnih dizajnera” dodaje ona, a Lena priča detaljnije o tome kako izgleda proces nastanka patika.

“Mnogo je detalja vezanih za dizajn obuće kojima se ne bavite kad dizajnirate odeću. Imale smo ekipu koja nam je pomogla da nam objasni šta je moguće uraditi na obući a šta ne, koji bi materijali bili izvodljivi a koji možda preskupi. Bile smo impresionirane time, a imamo samo tri komada obuće da osmislimo” ispričala je Lena.

Cela ova uzbudljiva priča oko novog dizajna propraćena je u Los Anđelesu, koji je poznat kao grad velikih snova. I snovi Lise i Lene su jako veliki, jer njih dve kažu da je njihov sledeći korak definitivno gluma kao njihov najveći san ikada! “U Nemačkoj se fokusiramo i na vođenje emisija i glumu. Sa društvenim mrežama sve se dogodilo slučajno, ali uvek smo želele da budemo glumice. Sećam se da sam uvek viđala Los Anđeles u knjigama iz engleskog, i koliko sam se nadala da ću nekad biti tamo” zaključuje Lisa.

Pročitajte još  Lisa i Lena predstavljaju zimsku kolekciju obuće!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Lisa i Lena

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.