Cara Delevingne i Ashley Benson imale tajnu ceremoniju, ali ne i venčanje!

Proteklog vikenda američki The Sun preneo je poprilično iznenađujuću vest, a to je da su se Cara Delevingne i Ashley Benson venčale u Las Vegasu sa skromnim budžetom od 300 evra i u krugu slavnih prijatelja, međutim kako novi izvori saopštavaju za E! News, ceremonije je bilo, ali ne i venčanja!

Kako navodi britanski list The Sun on Sunday, devojke su održale intimnu ceremoniju u jednoj kapeli u Las Vegasu kojoj su prisustvovali njihovi prijatelji i devojke su odlučile da samo vežu čvor na toj ceremoniji, jer kako izvor dodaje njih dve još uvek nemaju ni dozvolu za brak!

Ono što je poznato jeste su se devojke nedavno verile u jednom letovalištu u Francuskoj, što je pokrenulo lažne spekulacije nakon kojih se Ashleyina mama suptilno obratila svima putem Instagram objave: “Kako je lako za mnoge od nas danas da smo nesumnjivo prepuni informacija, a opet lišeni onih tačnih”. Iako venčanja još nije bilo, izgleda da ga devojke svakako imaju u planu u budućnosti!

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Ashley Benson: Volim provod sa Selenom Gomez!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.