Još jedan veliki raskid: Cara Delevingne se razišla sa svojom devojkom!

cara-delevingne-attends-the-chanel-show-during-paris-fashion-week-womenswear-s-s-2016-in-paris_9

Ovo leto obeležava neverovatan broj raskida a sad je uvećan za još jedan jer su Cara Delevingne i pevačica St. Vincent (pravo ime Annie Clark) potpuno neočekivano raskinule!

Njih dve u vezi su bile preko godinu dana a odlučile su da raskinu jer je Cara shvatila da iovako nemaju vremena da se viđaju. “Cara i Annie i dalje se vole ali to što žive predaleko je bilo previše za njih. Da nešto nije u redu bilo je jasno na Carinom rođendanu u avgustu gde nije bilo Annie. Umesto toga, ona joj je uputila prilično generičku čestitku na Instagramu”, piše The Sun.

“Njih dve ostaće prijatelji i nadaju se da će stvari možda biti bolje jednog dana. Nema sumnje da se još uvek vole ali Cara je ta koja sad pokušava da okupira sebi izlascima. Mediji navode da njima ovo i nije prvi raskid već da su to do sad činile dva puta.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Mašin test ličnosti: Da li najviše podsećate na Caru, Gigi ili Kendall?

8 thoughts on “Još jedan veliki raskid: Cara Delevingne se razišla sa svojom devojkom!

  1. Umalo da zaboravim hoćete li pisati nešto o 6. sezoni Once Upon a Time-a , koja izlazi za 13 dana??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.