Candelaria o Ruggeru: Kaže mi da sam naporna, a ostavlja prljave čarape pored kreveta!

Candelaria o Ruggeru: Kaže mi da sam naporna, a ostavlja prljave čarape pored kreveta!

Savršena veza ne postoji, ali ideja je da umemo da tolerišemo sve nedostatke osobe sa kojom živimo i da strpljivo radimo na tome da i ta osoba i mi budemo bolji. Pitajte samo Ruggera Pasquallea i njegovu devojku Candelariu Molfese koji imaju totalno različite standarde kad je reč o čistoći!

Candelaria kaže da se Ruggero žali kako mu ona stalno nešto zanoveta i da je teška, ali ona ističe da njen dečko mora malo više da povede računa o tome kako živi! “Upadnemo u raspravu jer ja volim da sve bude u redu. Ruggero je taj koji na stolicu natrpa tonu odeće i ostavlja čarape pored kreveta, a korpa mu je udaljena na metar! A tek da vidite koliko mu treba vremena da se spremi! To je neverovatno, nikad tako nešto niste videli! Ipak, sve mu praštam jer mi sprema vegetarijansku hranu”, ističe ona.

Ruggero kaže je ipak Cande ta koja više vremena provodi u kuhinji. “Ipak, ja volim da spremim špagete bolonjeze. Toliko se trudim u kuhinji da mi se čini da bih bio kuvar da nisam glumac. U našoj familiji, dobro se jede”, ističe on. Cande se skroz slaže! “Da, on baš ume dobro da skuva! Omiljeno jelo mu je rižoto sa bundevom. Ja sam vam više stručnjak za deserte. Svaki put kad dođem u Italiju, spremim čokoladnu tortu za Pasquarelijeve”, konstatuje glumica.

Pročitajte još  Famoza music chart #71 - Tini startuje sa vrha, rekordan broj glasova!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Candelaria Molfese

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Candelaria o Ruggeru: Kaže mi da sam naporna, a ostavlja prljave čarape pored kreveta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.