Cande Molfese primorana da se oglasi u vezi odnosa sa Ruggerom!

Prethodnih dana mnogo se pričalo o raskidu Candelarie Molfese i Ruggera Pasquarellija. Argentinski mediji preneli su da su njih dvoje u lošim odnosima, toliko da je Ruggero morao da se odseli. I Cande samo pojačavala takve glasine nekim svojim postupcima, pa je na kraju odlučila da se zvanično oglasi.

Kako sad piše argentinski TN, Cande se oglasila na Instagramu gde je u toku prenosa poslala jasnu poruku. “Sad govore da smo se razišli. Ne, to nije istina”, rekla je ona sa osmehom, ali nije uopšte želela da otkriva postoje li neki problemi ili ne. Jedan od problema koji se spominje je da taj što je Cande veoma jasna u svojoj želji da nikad nema porodicu, dok je Ruggero protiv toga. Cande je potvrdila da se ništa nije promenilo u njenom razmišljanju. “Ja nikad nisam bila od onih koji žele decu. Mislim da živimo u surovom i teškom svetu. Možda jednom budem počela drugačije da razmišljam, ali sad to nije slučaj.”

To ipak daje Ruggeru nadu da će ona zaista promeniti mišljenje, i možda je upravo to ono što čini da on ostane uz Cande. Iako njih dvoje više nisu toliko mladi, oni imaju još dosta vremena da zasnuju porodicu ako to ikad požele. Ako je sve u redu kako Cande kaže, sve ovo što se dešava prethodnih dana može biti posledica njihove želje da više ne postavljaju toliko zajedničkih fotki na Instagram. Ruggero po svemu sudeći zaista trenutno ne živi sa svojom devojkom, ali moguće je da je samo odlučio da se izoluje pa je iznajmio stan u kome može da radi na svom albumu.

Pročitajte još  Famoza music chart #183 - Glasajte za sve pesme koje volite!

Ruggero je već više puta napominjao da mu je muzika sad apsolutni prioritet, pa da iako voli glumu i ima ponuda, on želi prvo da izbaci album. Italijanski umetnik ističe i kako mu je cilj da CD u prodaji bude tek nakon završetka pandemije korona virusa, a sve kako bi on nakon toga mogao da promoviše nove pesme i zakaže turneju!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Candelaria Molfese

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Cande Molfese primorana da se oglasi u vezi odnosa sa Ruggerom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.