Ariana, Camila i Demi: Zvezde se aktivirale po pitanju požara u Amazonu

U prethodnih pola meseca najveći požar na svetu proširio se džunglom Amazona, a ni jedan veći medij nije objavio ništa o tome. Poznate ličnosti su polako počele da saznaju za užasan požar i da dele vest sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Camila Cabello je podelila sliku požara u sredu i napisala “…ovo je srceparajuće i zastrašujuće… ovo me tera da plačem od frustracije. Šta to radimo? Uništavamo naše čudo od doma! Žao mi je Zemljo…”

Ariana Grande je takođe postavila slike požara na story i na to rekla: “Ako niste iz Brazila, onda nemate pojma šta se dešava tamo. Najveća prašuma na svetu je u požaru , već 16 dana, a medije baš briga za to. #PrayForAmazonia”. Demi Lovato je podelila screenshot Arianine objave i dala svoju podršku.

Pročitajte još  Sandrin blog: Moje najdraže kombinacije poznatih ličnosti

I Noah Cyrus, Jaden Smith i Cody Simpson su takođe raširili vest o ovome na svojim Instagramima. Mi se iskreno nadamo da će situacija da se stabilizuje, jer prašume Amazonije su odgovorne za stvaranje većine svetskog kiseonika.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.