BTS srušili “neoborivi” rekord Justina Biebera na Billboardu!

BTS Army već spada među najveće fandome na svetu, a svoju dominaciju već duže od godinu dana pokazuju na Billboardovoj top listi najpopularnijih zvezda na društvenim mrežama, koja je sad rezultovala i rekordom.

Naime, BTS je ove nedelje i po 57. uzastopno trijumfovao na listi koja sabira aktivnostima fandoma na Facebooku, Instagramu i Twitter, čime je nadmašen rekord Beliebera koji su to svom Justin omogućili 56. puta zaredom. Nema sumnje da će popularnost ostati na ogromnom nivou, jer kao što znamo, njihov novi album pod nazivom “Love Yourself: Answer” stiže već 24. avgusta.

Ipak, za BTS će biti teško da preživi ovu nedelju na vrhu, jer već sutra se u prodaji pojavljuje “Sweetener” Ariane Grande. Ukoliko momci izdrže i to, onda zaista ne vidimo ko bi do kraja godine mogao da ih pomeri sa vrha!

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Oči u oči: Belieberka upala u sobu Justina Biebera, policija je odvukla u zatvor!

2 thoughts on “BTS srušili “neoborivi” rekord Justina Biebera na Billboardu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.