Ari Grande završava godinu kao kraljica društvenih mreža, Sel ni među 50!

Kompanija Billboard koja vodi zvanične muzičke top liste u Americi objavljuje svake nedelje i liste 50 najpopularnijih muzičara na društvenim mrežama a posle nedelju dana pauze, na vrhu je Ari Grande koja će tu i dočekati 2017. godinu!

Ova lista pravi se na osnovu aktivnosti zvezda na Facebooku, Instagramu i Twitteru a meri se brojem pregleda njihovih profila, ali i o tome koliko se o njima priča, što znači da fandomi tu imaju veliku ulogu! Ove nedelje Ari je preskočila K-pop bend BTS a interesantno je da se u poslednjih mesec dana ona konstantno smenjuju sa njima na vrhu! Sa druge strane, Selene Gomez uopšte nema na top 50 listi! Da li je moguće da se o njoj uopšte ne priča ili je u pitanju greška?

Louis Tomlinson debitovao je na listi i to odmah na poziciji broj 3 što samo pokazuju koliko su Directioneri moćan fandom! Interesantno je i da je Niall Horan u samom vrhu – on je na poziciji broj 5 a Shawn Mendes je četvrti! Lali Esposito je na fenomenalnom sedmom mestu, a ispred Taylor Swift na poziciji broj 8. Camila Cabello je deseta ali nema sumnje da će na sledećoj listi drastično skočiti zbog svega što joj se dešava.

Justin Bieber je 12. što je pad za pet mesta i govori nam ono što znamo – da Biebs nije toliko aktivan ovih dana. Od ostalih zvezda, izdvojili bismo Miley Cyrus (11.), Little Mix (18.), Zayna (19.), Demi Lovato (23.), Zendayu (28.), Liama Paynea (46.) i Sabrinu Carepnter (47.). Pogledajte kompletnu listu ovde

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Nevena nam šalje video koji je posvetila svojoj Seleni!

36 thoughts on “Ari Grande završava godinu kao kraljica društvenih mreža, Sel ni među 50!

  1. Mozda je greska, ali vise mislim da je zbog toga sto stvarno dugo nije bila aktivna.. =(

    1. Hahahah, smesno je sto si to rekla jer nema ni Selene koja je jedna od najpopularnijih pevacica ???

    2. Hahaha,kao da je nama to bitno. Za nas je Tini najbolja,ostalo mi je manje vise bitno.

      1. Ari je ipak bolja i pevacica i osoba i takodjer popularnija punooo!!! <3<3<3

  2. Ovo je glupst,wtf Sel je kraljica instagrama,mora da je neka greska,da su je zaboravili,glup sajt

    1. To sto je kraljica instagrama nista ne govori. Nije sajt glup zbog toga sto se ona ne pojavljuje na drustvenim mrezama????

  3. Sigurno je neka greska. Glupo je sto nema Sel na toj listi. Aaa nema ni 5sos, cccccc s t r a s n o

  4. Directioner4ever,jako mi je drago zbog momaka,ali ne znam zasto Sel nema,ona zasluzuje da bude medju prvih 10 sigurno

    1. Daaaaaaaaaa,Ari nasa bolja i od tini,sel,little mix,justina b,taylor,svih. Ona je najbolja,najljepsa i najzgodnija pevacica,cak je i najbolja osoba,najvise se trudi za fandom,mada ne moze ih sve videti zato sto ih ima vise od tini,cak i kad pih tinin fandom pomnozili 100 puta nebi stigla Ari! hahaahhaahhaah 🙂 <3<3<3<3 Poooooooooooozzzz!!!

    1. Jeste,jeste,samo sto ste vi ljubomorni na Ari sto nema sel i martine-tini!

  5. Ari najboljaaaa i najljepsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! <3<3<3<3<3 🙂

    1. Misle koje je mesto na IG.Meni je smesno koliko nisi faca………………

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.