BTS objavljuje novi dokumentarac iz dva dela?

Od početka karijere do danas, sve što BTS dotakne pretvori se u zlato! Momci su sveže objavili album “Map Of The Soul: 7” koji je oborio 20 rekorda (a možda čak i više!) otkad je izašao, a uspesi samo nastavljaju da se nižu sada u vreme promocije projekta. Momci se neće čak zaustaviti na promociji albuma, već se šuška da će uskoro izaći i dokumentarac benda, što takođe ne bi bio prvi put, jer su redovno objavljivali takve projekte!

BTS je od 2018. godine pa nadalje redovno objavljivao dokumentarce sa ekskluzivnim sadržajem sa turneja i koncerata, a u krugovima BTS Armyja priča se da momci planiraju projekat pod nazivom “Break The Silence” koji će podeliti na dokumentarac iz dva dela, što bi bio nastavak nakon njihovih filmova “Burn The Stage: The Movie” i “Bring The Soul: The Movie”. Kako je red na 2020. godinu i novi film, ova teorija uopšte ne deluje nerealno!

Spekulacije o filmu su počele kada je Big Hit Entertainment navodno zatražio prava na “Break The Silence” frazu i kupio je, a dokumentarac će najverovatnije fanovima približiti nastanak čitavog projekta “Map Of The Soul: 7” – kako kažu svi koji su ikada sarađivali sa BTS-om, njihove projekte vredi videti iza kamera, jer je kreativan proces doveden do savršenstva!

Pročitajte još  Očekivano: Shawn Mendes izdominirao na dodeli MMVA, trijumfi i za Selenu i BTS! (video)

Forbes inače prenosi da je BTS albumom “Map Of The Soul: 7” oborio rekord “upadom” na Billboard Top 200, a dva njihova albuma uključujući najnoviji imaju zlatne sertifikate u Americi – drugi album je “Map Of The Soul: Persona”, a ne treba zaboraviti ni uspeh albuma “Love Yourself: Answer” koji je jedini K-pop album ikada koji je dobio platinasti sertifikat u Americi. “Map Of The Soul: 7” postigao je zlato već u drugoj nedelji, a uspehom su prevazišli i Selenu Gomez i Justina Biebera na čije albume su ljudi čekali pet godina, plus su zvezde prvenstveno u Americi.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/BTS

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Zvanično je: Južna Koreja odbila molbu da se BTS oslobodi vojske!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.