Selena Gomez otkriva zašto više nije bliska sa fanovima kao nekada

Za Selenu Gomez nema ništa važnije od porodice i Selenatora – na svim turnejama na kojima je ikada bila stavljala je fandom u prvi plan i trudila se maksimalno da upozna što više njih. To se zasigurno nikad neće promeniti, ali Selenatori u neku ruku pate, jer pevačica jako dugo nije bila prisutna dovoljno u medijima, a nije više ni na društvenim mrežama aktivna kao nekada. Sel poručuje da ljubav prema fanovima nije umrla, ali i ona primećuje da je smanjila interakciju.

Sel je, kao što znate, zauvek osuđena na borbu sa hejtom i problemima sa mentalnim zdravljem zbog lupusa, a da bi sebe zaštitila od hejta, ona često nestaje sa društvenih mreža. “Nekad mi je zbog toga baš loše, jer želim da imam komunikaciju sa svojim fanovima konstantno. Nekad sam bila jako bliska s njima, pričala jedan na jedan, ali vidim da mi je u poslednje vreme sve to tako teško” priznaje Sel. “Mislim da ljudi očekuju mnogo više od mene, i žele da uradim više, ali istina je da moram da se pobrinem za sebe, moram da pazim šta čitam i šta radim” poručuje ona, kako prenosi Just Jared Jr.

Sel je inače vrlo otvoreno pričala o zanimljivom momentu sa snimanja “The Suit Life of Zack and Cody” kada je poljubila Dylana Sposea umesto Colea u kog je tad bila zaljubljena! Do Dylana je došla priča da je to bio Selenin “najgori dan u životu”, pa se i on oglasio! Dylan je objavio sliku na kojoj se vide on i Sel i naslov iz Daily Maila u kom su mediji citirali Selenine reči, a u opisu je napisao: “Stavite i tu moju sliku u Fedori da se poruka bolje prenese”, aludirajući na Fedora šešir koji nosi na slici koju su stavili. Naravno, sve je šala i niko nije uvređen!

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Taylena živi: Sel i Taylor pokazale koliko se vole na iHeartRadio Music Awardsu!

Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.