Radio televizija Srbije objavila iscrpan tekst o BTS-u!

RTS nekad deluje kao pravi dinosaurus, jer često nisu u stanju da isprate dešavanja u sopstvenoj zemlji kad je reč o interesovanjima mladih. Iako su BTS globalne zvezde barem dve godine, sajt javnog medijskog servisa tek sad je objavio jedan, doduše zaista veliki tekst o grupi.

Naravno da će BTS Army već u prvim rečenicama pronaći greške, poput toga da se navodi da je Kim Nam-joonov nadimak “Rap Monster”, iako ga je on još pre tri godine promenio u RM, a koje nema posebno značenje. No kao što smo rekli, RTS je dinosaurus. Ipak, tekst je izuzetno pozitivan, pa se navodi da su momci sad i u Americi veći od Justina Biebera i Billie Eilish.

Ko ne poznaje BTS, ovo je dobar način da se upozna sa njihovom kompletnom istorijom, makar u kraćim crtama. Za divno čudo, spomenuta je i jedna aktuelna tema, a to je da se BTS pojavio na berzi, kao i da je početak prodaje akcija bio veoma uspešan. Naime, ako su stručnjaci predviđali da će njihova vrednost biti 118 dolara, ispostavilo se da je ona preskočila 260 dolara! Ako znamo da svaki od momaka ima po oko 65000 akcija, to znači da je svaki od njih od danas bogatiji za više od 17 miliona dolara!

Neki članovi fandoma primetili su tekst i ostavljali su samo pozitivne komentare, ali bilo je i par dinosaurusa da izjave kako ne znaju ništa o njima i konstatuju da ih je vreme pregazilo! Da li tekst o BTS-u služi nečemu domaćoj k-pop zajednici uopšte? To je teško proceniti, ali svakako ne može da škodi.

Pročitajte još  Shawn Mendes potvrdio: Definitivno snimam pesmu sa BTS!

Povećanje svesti društva o postojanju BTS-a može samo da pomogne kad o njima piše najuticajniji srpski medij. Međutim, koncert BTS-a ostaće san u skorijoj budućnosti, i tu je najmanji problem korona virus. Mnogo više od toga boli odluka njihovog menadžmenta da sto puta održavaju koncerte na istim mestima kao i da skroz zanemaruju Evropu. Kao što uvek kažemo, momci se ne pitaju mnogo oko toga, niti pored svih obaveza još treba i da se bave planiranjem turneje.

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Radio televizija Srbije objavila iscrpan tekst o BTS-u!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.