K.J. Apa i Sofia Carson počeli da snimaju film o pandemiji dok pandemija traje!

Pandemija i dalje divlja u svetu, sve više ljudi biva zaraženo, na dnevnoj bazi i dalje ima mnogo mrtvih, ali to očigledno filmsku industriju ne sprečava da nastavlja da se razvija. Kako saznajemo, K.J. Apa i Sofia Carson dobili su ulogu u filmu koji će se baviti upravo životom dve godine nakon COVID19 virusa, kada se pojavljuje drugi, još opasniji virus.

Film pod nazivom “Songbird” trebalo bi da se dešava dve godine nakon korona virusa, kada se karantin ponovo vraća zbog opasnijeg virusa koji počinje da vlada. K.J. Apa tumačiće dostavljača koji je imun na ovaj virus, dok će Sofia Carson biti njegova devojka, koja je zatvorena zbog virusa i oni ne mogu da budu zajedno. Da bi bio ponovo sa onima koje voli, on mora da se suoči sa zakonom, ubicama, ali i imućnom porodicom čiju će glavu glumiti Demi Moore.

Film je već počeo da se snima, a zbog korona virusa moraće da se snima pod jako strogim restrikcijama – glumci su u obavezi da se redovno pregledaju, održavaju što veću distancu, vode računa o zdravstvenoj higijeni itd. Pošto bi film trebalo da se snima na ulicama, uprava grada u kome će se on snimati složila se da dozvoli to ali pod izuzetno strogim nadzorom. Bradley Whitford, Craig Robinson, Jenna Ortega, Paul Walter Hauser o Peter Stormare će takođe glumiti u ovom filmu, a kad će se on naći u bioskopima nije još uvek sigurno.

Pročitajte još  Elenin test ličnosti: Da li najviše ličite na Dove Cameron, Sofiu Carson ili Debby Ryan?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.