Bruka: Kim Kardashian ne zna kako izgleda sneg!

Kardashiani i Jenneri već su poznati po bizarnim incidentima, ali Kim Kardashian podigla je stvari na viši nivo! Naime, ona je na svom Instagramu podelila fotku na kojoj kaže kako u njenom gradu pada sneg, iako je potpuno jasno da to nije slučaj!

Kim Kardashian živi u čuvenom Kalabasasu, gde odseda i veliki broj drugih zvezda. Ovo naselje nalazi se u Kaliforniji gde sneg zaista retko pada zbog visokih temperatura. Ipak, do sad smo bili prilično sigurni da Kim zna šta je sneg, jer je često išla u planine na odmor.

Naime, Kim je na svom Instagram storyju postavila fotku uz koju je postavila komentar, “Sneg u Kalabasasu”. Iako se beton na slici zaista beli, svi su odmah shvatili da ovo nikako ne može biti sneg! Bez obzira što su joj svi odmah rekli da je u pitanju grad, ona je nastavila da se bruka, pa je objavila i video košarkaškog terena dok govori, “OK, ovo je ludo ljudi, pada sneg u Kalabasasu. Ne znam vidite li to, ali ovo je apsolutno ludo. Kako je ovo moguće?”

Pa eto Kim, nije moguće! Čak i kad je uzela u ruke grad, ona je i dalje pričala da je u pitanju sneg, iako je potpuno jasno da su u pitanju sitni komadići leda, prenosi Daily Mail. Njena mlađa sestra Khloe ispala je mnogo pametnija, pa je na svom Storyju tačno identifikovala ovu vremensku pojavu, a ni Kendall nije napravila takvu grešku. Sreća pa je i Kylie izbegla čitavu situaciju, jer je i inače stalno na udaru!

Pročitajte još  Kim udarila Kourtney šakom u glavu, kamere zabeležile!

Kad je Kim shvatila svoju blamažu, obrisala je sporne Storyje i postavila novi gde šaljivo kaže, “Ako ste iz Kalifornije, onda ovo zovete snegom a ne gradom! Ljudi, ja nisam meteorolog. Nikad to nisam ni tvrdila. Znam da sam radila 30 poslova, ali ovo nije jedan od njih.” Dakle, čitaoci Famoze, ako umete da razlikujete grad i sneg, Kim kaže da slobodno možete da se bavite meteorologijom!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Kim Kardashian

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Bruka: Kim Kardashian ne zna kako izgleda sneg!

  1. pa, ako sve opcije za moj buduci posao propadnu, meteorlogijom onda sigurno mogu da se bavim! lepo je biti siguran

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.