Smete li vi da spavate posle ovoga? Kim Kardashian našla tarantule u kući!

Priznajte da vam se makar jednom u životu desilo da u kući imate mrave, da kad dođete s dugog puta zateknete paukove mreže ili muve… Pa, Kim Kardashian nije bila te “sreće” – u njenoj luksuznoj vili u Kalabasasu nastanile su se tarantule! Rijaliti zvezda je preplašena podelila sa svojim pratiocima ovu vest.

Kim je na Instagram storyju podelila sliku tarantule koju je pronašla u svojoj garaži uz opis “Wtf…neću moći da spavam večeras znajući da je ovo bilo u mojoj garaži…” I to ne samo jedna tarantula. Kako Kim kaže bilo ih je tri, jer je sada navodno “sezona parenja”. Ovo nije prvi put da je neku od sestara Kardashian napala invazija tarantula – pre nekoliko godina isto se desilo i Kourtney Kardashian! Nadajmo se da Khloe nije sledeća sestra koju će zadesiti ovako nešto…

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Kim Kardashian se ne dopada ideja da Kendall nabavi pištolj: Ne želim da se moja deca motaju oko oružja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.