Nakon tri godine čekanja: Pogledajte solo projekat Rosé, “On the Ground”

Neverovatno i deluje da bi neko mogao na svoj solo da čeka tri godine, a njeni fanovi doživeli su takođe agoniju koja je trajala i trajala, sa najavljivanjima i lažnim nadama nedeljama i mesecima – ipak, konačno možemo da kažemo da je agonija gotova i da solo rad Rosé iz BLACKPINK stoji pred vama, a u pitanju je pesma “On the Ground“!

Naime, Rosé i njen solo u igri su u kompaniji YG još otkad je svoj solo objavila druga članica benda, Jennie, a to se dogodilo 2018. godine. Još od tada obećava se da je Rosé sledeća i da projekat stiže “uskoro” – to “uskoro” doživeli smo tek ovog jutra, kada je napokon osvanuo predivan spot za “On the Ground”!

Već u ranim jutarnjim časovima kod nas, pesma je imala preko 10 miliona pregleda, tako da očaj fanova i iščekivanje odlično se vide i u već ostvarenoj popularnosti pesme! Očito je da će “On the Ground” biti veliki hit, a to i zaslužuje jer u pitanju je pesma u stilu BLACKPINK – nije izostao deo uz koji može da se pleše, a ipak je pesma zadržala pečat Rosé i izraženu emociju.

“On the Ground” će vam se dopasti i ako vas zanima više kako se osećaju K-pop idoli u duši, Rosé je to slikovito objasnila: “Radila sam celog života samo da uspem, da drugima pokažem, ‘vidite me, nikad neću pasti'” peva ona, shvativši na kraju da je sve što želi zapravo na zemlji, a ne visoko u oblacima u kojima letimo kad doživimo uspeh. Ljubav je ono što joj fali, kako možemo izvući iz pesme.

Pročitajte još  Jimmy Kimmel se blamirao intervjuišući BLACKPINK

Spot je kao i svaki K-pop spot na visokom nivou, sa bombastičnim predstavljanjem Roséine usamljenosti u Holivudu, pa je pevačica okružena pustim ulicama koje sijaju, oko nje se sve ruši, a na kraju će i zaista poleteti – i dalje potpuno sama.

Interesantno je da smo naznake njenog solo rada imali na BLACKPINK onlajn koncertu “The Show” kada je pevala pesmu “Gone”, ali taj spot nigde nije objavljen i ne zna se da li će biti uopšte. Nadamo se da ćemo imati dva njena spota, jer znamo da su oba snimljena!

Autor: Famoza.net

Foto: YouTube Screenshot

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Lisa (BLACKPINK) srušila jedan važan rekord koji je držala Taylor Swift!

One thought on “Nakon tri godine čekanja: Pogledajte solo projekat Rosé, “On the Ground”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.