Blog naše Danijele: Tri serije koje će vas oduševiti ovog leta

1. Genius: Picasso
Druga sezona ove serije posvećena je umetniku Pablu Pikasu. Pošto je sam po sebi, kao ličnost, bio kontroverzan i privlačio pažnju, upravo je takva i ova serija. Antonio Banderas tumači Pabla u starijem dobu njegovog života, a mladi glumac Aleks Rič glumi ovog umetnika u mlađim godinama.
Serija je fenomenalna, opuštajuća, kvalitetno urađena.

2. This is Us
Ili kako se još prevodi Ovo smo mi, predstavlja seriju koja je u svojoj osnovi drama. Prepliću se prošlost i sadašnjost jedne porodice, njihovi usponi i padovi i kroz različite segmente života je moguće upoznati članove porodice.
Ova serija će vam garantovano prirasti za srce i prikovati vas za krevet/fotelju/kauč bar jedne cele noći (ili dana?!).

THIS IS US — Pictured: “This Is Us” Key Art — (Photo by: NBCUniversal)

3. Everything Sucks!
Netflix-ova serija koja je izašla ove godine. Radnja je smeštena u grad sa simboličnim nazivom Boring, tačnije u srednju školu ovog grada. Takođe je bitno napomenuti da je reč o 1996. godini, pa je u skladu s tim i oblačenje i muzika klinaca iz serije. Dešavanja nisu skoncentrisana samo na jednog lika, već se naizmenično smenjuju lica koja su u prvom planu. Sve te tinejdžerske stvari i probleme koje imamo mi, imali su i oni tada, negde daleko… Epizode traju po 20 minuta, što je još jedan plus sa moje strane – jako uživam u kraćim serijama!

Šta ste vi gledali ovih dana? Kojom ste serijom posebno oduševljeni i preporučili biste je? Pišite!!!

Danijela Nikolić je stalna saradnica portala Famoza.net. Pišite joj na [email protected] i posetite njen blog Girly World

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

7 thoughts on “Blog naše Danijele: Tri serije koje će vas oduševiti ovog leta

  1. Ja sam počela 13 Reasons Why nedavno i moram priznati da je serija stvarno mnogo dobra. Takođe, preporučujem seriju The Shannara Chronicles koja se završila ove godine ali je i ona takođe jako dobra. Shadowhunters, Riverdale, Daredevil, Mr. Robot i Arrow su isto super. Eto nekih preporuka hah.

  2. Meni je omiljena serija Pretty Little Liars.Preporucujem da ako niste odgledali do uradite,jer je serija zaista sjajna 🙂

  3. Ja preporucujem seriju Gossip Girl.Stvarno je odlicna.Dobre su i serije Pretty Little Liars,Riverdale,13 Reasons Why,Twilight…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.