Obara rekorde: “Soy Luna” je najgledanija serija među decom od 4 do 11 godina!

222

Druga sezona serije “Soy Lune” završila je sa prikazivanjem u Južnoj Americi a autori šoua su vrlo zadovoljni s obzirom da sve brojke pokazuju da je ovo najgledanija serija za decu od 4 do 11 godina koja se prikazuje u Argentini, Meksiku, Kolumbiji, Čileu i Peruu.

Deca predškolskog i nižih razreda osnovne škole su najvažnija publika serije a jednostavna priča, slušljiva muzika i zanimljiva muzika su ono što ih privlači. Interesantno, seriju gotovo podjednako gledaju i devojčice i dečaci! Manji deo publike čine tinejdžeri ali njihova aktivnost na društvenim mrežama je jaka pa su o poslednjoj epizodi serije tvitovali skoro 20 miliona puta!

“‘Soy Luna’ pokreće publiku, koja se smeje, igra, peva i stvara a promovišemo i zdrav životni stil kroz strast prema rolerima. Sve ove vrednosti zadržaćemo i u novoj sezoni”, kaže podpredsednik Disney kanala Južna Amerika. Treća sezona “Soy Lune” prikazivaće se od naredne godine.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Soy Luna

222

24 thoughts on “Obara rekorde: “Soy Luna” je najgledanija serija među decom od 4 do 11 godina!

 1. Hoce li bise poceti da se prikazuje i kod nas?😯Ja sam odgledala 10-ak epizoda na spanskom i engleskom,posto oba jezika dobro poznajem,i mogu vam reci da nisam odusevljena!To je verovatno zato sto sam se navikla na Violettu,ali kada pocne da se prikazuje probacu da odgledam jednu sezonu😊

  1. I Violetta je bila najgledanija medju uzrastom od 4-11 godina i Famoza he otome pisala tkd si uvrijedila o Violettu

     1. Istina ali je još gore kad se netko pravi važan i misli da je savršen što zapravo nije….😖😖😖To je stvarno jadno…..

     2. a ni tini nije imala u violetti u 1 sez stavljala umjetni hahahaha 😀

    1. Tini bar nije nosila lazni zub tokom snimanje "Violette" . Nije nikakav hejt ali se prvo informisi pre nego sto napises.

 2. Kod nas nisu pozeljni niti su gledani!Disney je svarno preterao sa reklamom za Soy Luna Live 2018.(Evropa)u kojo je karta Evrope sa iducim nastupima i marsutom gde se u jednom delu vidi deo Balkana gde je stavljena granica imzmedju Srbije i Kosova(Kosovo je predstavljeno kao Republika iako to nije).A tek sto su najavili prvu LGBT princezu,uzas!Bolesni Amerikanci i inficirani Disney i njihov budjav program!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   1. WOW ono sto si promenila ima pa to napisala to je bas smesno i amerikance ne vredjaj (ne zanima me jesam li tacno napisala gramatiku) jer si glupa za njih 😀

 3. Jejjjjj kako super. Jedva cekam ako ce se prikazivat u Hrvatskoj. Famozo,hoće li se Soy Luna ikad prikazivat u Hrvatskoj,Srbiji……

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.