Dokaza sve više: Demi Lovato je definitivno u Splitu, tvrde naši Lovatici!

Već danima nas muči misterija da li je Demi Lovato u Hrvatskoj ili ne, jer se nisu pojavili ni dokazi da je ona tamo, ali ni da nije! Ipak, naša draga čitateljka Tea Lovatic nam šalje rezultate svojih istraživanja koja pokazuju da je Demika zaista tu! U nastavku, prenosimo njene reči!

Draga Famozo, Upravo sam htela da vam pišem mejl o tome kako ćemo moći da ‘provalimo’ da li je Demi bila u Hrvatskoj, ali mislim da je ona to upravo sad sama nama potvrdila. No, Demi je upravo lajkovala ovu sliku na Instagramu!! Sliku gde je mogla da vidi sve naše države, a pogotovo Hrvatsku i Bosnu! Nadam se da je to potvrda da je posetila Split. Ukoliko nije, ovo su neke od prilike da to saznamo.

-Nakon sto je bila na Baliju, Demi je kačila slike i nakon odmora, sa lokacijom pa čak i u nekim intervjuima pričala o tom odmoru, što možda i mi možemo da očekujemo.
-Snimala je reklamu za Deichman u Milanu, a možda je to i nastavlja u Splitu?
-Demi snima drugi deo svog dokumentarca, a u prvom su upravo bili neki snimci sa odmora, da li ćemo gledati snimke sa Hvara u novom dokumentarcu, hajde da se nadamo.
– Demi je očigledno na odmoru i na moru, jedino ne znamo da li je i dalje. Ovo je kao da Lovaticsi žive bajku!

Pročitajte još  Zvezde na društvenim mrežama: BTS ostaje prvi, ogroman skok Cardi B i Demi Lovato!

Kako se vama, čini, da li je Demi zaista u Splitu? I dalje nam je neverovatno da baš niko nije uslikao Demi već pet dana, otkako je otputovala iz Italije!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Dokaza sve više: Demi Lovato je definitivno u Splitu, tvrde naši Lovatici!

  1. Ne mogu da verujem da je lajkovala sliku gde se vide sve naše države!! Ovo je neverovatno!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.