U Srbiji se od sledeće nedelje emituje korejska serija u kojoj glumi V iz BTS-a!

Ako ste mislili da se Balkan još uvek nije dovoljno posvetio istočnjačkim kulturama, vreme je da vas obradujemo jer u Srbiju stiže prva korejska serija! Da sve bude još bolje, BTS Army će se oduševiti kada vidi koja je serija u pitanju, jer jedan od njenih glumaca je niko drugi nego V iz BTS-a!

Serija nosi naziv “Hvarang: Elitna kraljeva garda” i sastoji se od 20 epizoda, a Hvarang je elitna ratnička grupa mladića u Šili, drevnom kraljevstvu Korejskog poluostrva, koje je trajalo do 10. veka. Birani su iz svih društvenih slojeva u dobi od 14 do 15 godina, a bili su poznati i po svojoj lepoti i obrazovanju.

Kako RTS opisuje ovu seriju, ona je spoj komedije, istorije i drame, a osim pravila koja garda uči, saznaćete mnogo i o njihovim snovima i ljubavima van tog sveta. Ukoliko vas serija zanima, ona će se na Trećem kanalu RTS-a emitovati svake nedelje od 17 časova, a u repriznom terminu ponedeljkom od 1 i 9 časova.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/BTS

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  BTS, BLACKPINK i Momoland imaju najgledanije K-pop spotove u 2018. godini!

2 thoughts on “U Srbiji se od sledeće nedelje emituje korejska serija u kojoj glumi V iz BTS-a!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.