U Srbiji se od sledeće nedelje emituje korejska serija u kojoj glumi V iz BTS-a!

Ako ste mislili da se Balkan još uvek nije dovoljno posvetio istočnjačkim kulturama, vreme je da vas obradujemo jer u Srbiju stiže prva korejska serija! Da sve bude još bolje, BTS Army će se oduševiti kada vidi koja je serija u pitanju, jer jedan od njenih glumaca je niko drugi nego V iz BTS-a!

Serija nosi naziv “Hvarang: Elitna kraljeva garda” i sastoji se od 20 epizoda, a Hvarang je elitna ratnička grupa mladića u Šili, drevnom kraljevstvu Korejskog poluostrva, koje je trajalo do 10. veka. Birani su iz svih društvenih slojeva u dobi od 14 do 15 godina, a bili su poznati i po svojoj lepoti i obrazovanju.

Kako RTS opisuje ovu seriju, ona je spoj komedije, istorije i drame, a osim pravila koja garda uči, saznaćete mnogo i o njihovim snovima i ljubavima van tog sveta. Ukoliko vas serija zanima, ona će se na Trećem kanalu RTS-a emitovati svake nedelje od 17 časova, a u repriznom terminu ponedeljkom od 1 i 9 časova.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/BTS

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Prava šteta: BTS ostali bez dva YouTube rekorda za "Fake Love"!

2 thoughts on “U Srbiji se od sledeće nedelje emituje korejska serija u kojoj glumi V iz BTS-a!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.