BLACKPINK započele evropsku turneju, odale počast tragično nastradalim Arianatorima

BLACKPINK su u utorak uveče održale svoj prvi koncert na evropskoj turneji i to u Mančesteru, skoro tačno dve godine nakon strašne tagedije kad su 22 Arianatora i članova njihovih porodica nastradali u terorističkom napadu tokom koncerta Ariana Grande u ovom gradu.

Jiso, Jennie, Rose i Lisa tokom nastupa su objavile poruku u kojoj piše, “Blinks, hvala što ste sa nama večeras. Privilegija je nastupati u Mančesteru, posebno u ovo vreme. Šaljemo našu ljubav i molitve prijateljima i porodicama koje su se izborile u teškim vremenima. Ovde smo za vas”, a sve prati i dobro poznati slogan #OneLoveManchester.

Tokom nastupa, one su pesmu “Stay” posvetile upravo žrtvama, a čak su i neke stihove promenile pa umesto fraze “blow up” (dići u vazduh) pevaju “glow up” zasijati. Devojke će nakon nastupa u Britaniji imati i par šoua u kontinentanoj Evropi, a mi se nadamo da će nakon toga uslediti i prava turneja sa mnogo više datuma.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/BLACKPINK

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Fanovi Beyonce nipodaštavaju Arianu jer je mnogo plaćenija od njihove zvezde

2 thoughts on “BLACKPINK započele evropsku turneju, odale počast tragično nastradalim Arianatorima

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.