Mediji zabrinuti za Ari Grande nakon nastupa na Novom Zelandu: Trudi se ali je preumorna!

Ariana Grande održala je prethodnog vikenda svoj prvi koncert na Novom Zelandu ali dok sa jedne strane hvale njen nastup, mediji izržavaju i zabrinutost da joj je ova turneja postala prenaporna.

Ari je tako pevala pred 11.000 fanova u Oulkandu a kako ističe lokalna štampa, ona je zvučala savršeno, uz kvalitet glasa koji je na granici nestvarnog! Ono što je posebno zadivilo medije jeste što ona tokom pesme “Side to Side” sve vreme vrti pedale na sobnom biciklu a da se ipak ni ne zadiše! Ipak, ono što se još ističe jeste da ona nije imala mnogo komunikacije sa publikom pa je samo u jednom trenutku duhovito prokomentarisala, “Vi baš imate mnogo ovaca!”

Kako se još navodi, čitav nastup je trajao tačno 90 minuta a Ari je po običaju odala počast tragično preminulima na njenom koncert u Mančesteru, pevajući “Somewhere Over The Rainbow”. Nadamo se da će Ari izdržati i završiti turneju – na prethodnoj je bila toliko premorena da je morala otkaže nekoliko poslednjih nastupa u Japanu.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Najavljen duet: Ariana na Twitteru otkriva planove za novi album!

3 thoughts on “Mediji zabrinuti za Ari Grande nakon nastupa na Novom Zelandu: Trudi se ali je preumorna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.