Blac Chyna sad u tužbi optužuje Kardashiane za rasizam!

Nakon nemira u Americi, mnoge osobe tamnijeg tena odjednom su se setile da su na meti rasista. Nakon Liegh-Anne Pinnock koja je neoprezno i fanove Little Mix nazvala rasistima, Blac Chyna koristi isti argument u svom suđenju protiv familije Kardashian-Jenner.

Verovali ili ne, Blac Chyna tvrdi da je upravo rasizam razlog zbog čega je ukinut njen rijaliti program sa Robom Kardashianom, a posle samo jedne sezone, piše Daily Mail. Advokat Kardashiana kaže da je čitava priča besmislena iz prostog razloga što je Blac Chyna u toku suđenja koje traje dve godine već bezbroj puta promenila svoju priču! “Nažalost, mada to ne iznenađuje nikog, on se spustila još niže. Ona zloupotrebljava trenutnu situaciju i vređa prave žrtve rasne nepravde”, kaže on i navodi da je do kidanja serije došlo iz prostog razloga što su se ona u Rob razišli!

Kylie Jenner i Rob Kardashian prethodno su tužili Chynu, rekavši da je ona davila Roba kablom od punjača za telefon, pa da je on jedva izvukao živu glavu. Chynin advokat na to odgovara pričama da je njegova klijentkinja diskriminisana zbog boje kože, ali on ne zna da odgovori kako je to mislio da se rijaliti šou nastavi ako je Rob već pokrenuo tužbu i nema nameru da viđa svoju bivšu verenicu. Ovih dana brojne crne zvezde pričaju iste priče – da su izbačeni iz svojih serija ili sa TV programa zbog svoje boje kože, ne nudeći neke konkretne dokaze za takve priče. U ovom momentu mnoge kompanije zaista se nalaze u neprijatnoj situaciji, jer bilo kakva kritika na račun ljudi tamnije puti sa sobom nosi odmah nosi napade medija i dela javnosti, bez mnogo uplitanja u činjenice koje bi pokazale šta je prava istina. Najgora stvar koja može da nam se desi jeste “lov na veštice”, a na šta upozoravaju i brojne crne zvezde koje nasilje i torturu najoštrije osuđuju.

Pročitajte još  Jadno: Blac Chyna će vas zapratiti ako joj platite, može i na rate!

Autor: Famoza.net 

Foto:

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.