Jadno: Blac Chyna će vas zapratiti ako joj platite, može i na rate!

Blac Chyna mnogima je najpoznatija kao bivša verenica Roba Kardashiana sa kim ima i dete, a očigledno je da je ona u novčanoj krizi! Naime, ona na svom sajtu sad nudi mogućnost da vas za određeni novac zaprati, ili čak i da sa vama obavi video čet. Naravno, takav poslovni potez naišao je samo na osude!

Kako se može videti na njenom sajtu, razgovor sa njom košta čitavih 950 dolara, a omogućeno je čak i plaćanje u četiri rate! Jeftinija varijanta jeste da joj platite 250 dolara da vas zaprati, što bi valjda trebalo da traje večno, ali teško da to neko može da garantuje! Nama i dalje nije jasno zbog čega je uopšte važno da li vas neka osoba prati na Instagramu ili ne, jer teško da će ona gledati vaše aktivnosti ili ne daj bože, odgovarati vam na poruke.

Komentari su naravno brutalni, pa jedna osoba ističe, “Ko misliš da si ti pa da naplaćuješ ljudima to što ćeš da ih zapratiš. Jesi li ti to bankrot? 250 dolara da nekog zapratiš, šta je sa tobom? Bolje kukaj od svog bivšeg za pare”. Možda je razlog za ovakav njen potez upravo to što ima velike sudske troškove, pošto teče proces za starateljstvo nad detetom koje ima sa Robom Kardashianom. Njen veliki problem je u tome što je ona svom bivšem pretila smrću uperivši mu pištolj u glavu, a Rob tvrdi da ga je ona više puta tukla i da ga je čak davila i kablom od svog iPhone punjača! Blac Chyna i inače ima lošu reputaciju zbog svoje prošlosti pa je veliko pitanje kako će proći u ovom postupku. Njeni advokati naravno tvrde da sve te priče nisu tačne, odnosno da je Robu čak bilo zabavno kad je ona uperila pištolj na njega, jer je navodno bio prazan.

Pročitajte još  Blac Chyna sad u tužbi optužuje Kardashiane za rasizam!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Blac Chyna

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.