Billie Eilish u suzama izneta sa svog koncerta u Italiji!

Billie Eilish trenutno je u Evropi, a u okviru svoje turneje nastupala je na jednom rok festivalu u Milanu, Italija. Međutim, tokom izvođenja njenog megahita “Bad Guy” ona je toliko igrala na sceni da je u jednom momentu nezgodno stala i povredila članak. Ne treba ni reći koliko je nju to pogodilo.

Billie je ostalo samo da ostatak nastupa presedi. “Čoveče, odmah sam uganula članak. Tako me je sramota. Što je najgore, ovo mi se već desilo pre mesec dana. To baš boli. Osećam se glupo jer ne želim da gledate loš šou. Htela sam da vam pružim dobar šou, ali to ne mogu”, ispričala je ona.

Međutim, dok je ona pevala, publika je mogla da primeti kako se njeno stanje pogoršava – bilo je vidljivo da su joj oči pune suza. “Oh, ovo je baš loše. Ovo je bukvalno noćna mora uživo. Ja ne mogu ovo. Jako mi je žao”, procedila je ona kroz zube u jednom momentu, a onda je odneta sa scene i nije se više vraćala!” Billie je u intervjuu a aprilu ispričala da je čitavog života sklona povredama, a nažalost, to se još jednom potvrdilo.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Billie Eilish

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #191 – Glasajte za sve pesme koje volite!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.