Billie Eilish o svojoj borbi za mentalno zdravlje: Nije sramota tražiti pomoć!

Uspeh nije isto što i sreća, sudeći po tome koliko se Billie Eilish muči sa svojim mentalnim zdravljem. Mlada muzičarka ne krije da ima problema pa se zato uključila u kampanju koja poziva sve ljude da se obrate za pomoć ukoliko ih muči nešto slično, jer najgore je ćutati i ne raditi ništa.

“Ja i dalje učim kako da ostanem OK. Ne čini vas slabim to što tražite pomoć. Stvarno vas ne čini. Ne čini vas slabim da prijatelja zamolite da sa vama ode kod terapeuta. Ne bi trebalo da se osećate slabo jer tražite pomoć. Trebalo bi svakog da možete da zamolite za pomoć”, priča Billie.

“Znate, važno je započeti razgovor, ne mora to odmah da bude baš ozbiljno. Samo pitate, ‘Kako se osećaš? Da li si u redu?'” Billie za sebe kaže da se puno mučila sa depresijom i noćnim morama i da se tokom čitavog života oseća kao da je u nekom zatvoru gde vlada ravnodušnost.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Billie Eilish

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Famoza music chart #189 - Glasajte za sve pesme koje volite!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.